VAŠ INVESTICIJSKI TIM 

Pri svakom novom zapošljavanju, naše zaposlenike pažljivo biramo temeljem njihovih jedinstvenih vještina i talenata. Duboko vjerujemo kako je svako drugačije, ali argumentirano promišljanje temeljna pretpostavka kvalitete u našoj profesiji. Naš investicijski tim prvenstveno se sastoji od ekonomista i matematičara koji svaki dan demonstriraju zašto u njih imamo povjerenja. 

Zanimanje za funkcioniranje financijskih tržišta Damir razvija u vrijeme ljetnih studija u Londonu na LSE-u i Milanu na sveučilištu Bocconi kada po prvi puta uči o osnovnim konceptima tržišta kapitala. Zanimanje postaje profesija kada se 2006. godine zapošljava kao mladi financijski analitičar u Erste vrijednosnim papirima. Kao licencirani investicijski savjetnik ubrzo prelazi u odjel upravljanja portfeljima kojeg i vodi do sredine 2010. godine. Nakon toga prelazi u Erste d.o.o. društvo za upravljanje obveznim mirovinskim fondom gdje je zadužen za upravljanje imovinom fonda. U 2013. godini, nakon više od 7 godina napušta Erste banku kako bi mogao osnovati svoje nezavisno investicijsko društvo N3 Capital Partners.

 

Dodatno obrazovanje: 2010, ”Chartered Financial Analyst” program koji dozvoljava korištenje CFA oznake; 2010, “Advanced Technical Analysis”, Beta Experts; 2011, “Advanced Valuation”, Amsterdam Institute of Finance; 2012, ”Advances in Asset Allocation”, EDHEC 

  • LinkedIn Basic Black
Damir Čukman, CFA
Predsjednik uprave
Damir Čukman

Karlo se u ranoj dobi zainteresirao za ekonomiju te 2010. upisuje Zagrebačku školu ekonomije i managementa gdje je redovno bio među najboljim studentima. Tijekom studiranja Karlo sudjeluje i u raznim projektima poput analize mreže predstečajnih nagodbi za Hrvatsku udrugu banaka (HUB) te provodi kraće vrijeme u KPMG-u. 2013. godine sudjeluje u natjecanju pod pokroviteljstvom CFA Instituta „CFA Research Challenge“ pri čemu stječe prva iskustva s valuacijom kompanija i počinje se ozbiljnije interesirati za financije. Još za vrijeme trajanja studija Karlo se u konkurenciji najboljih studenata ekonomije i matematike izborio za mjesto na N3 Capital Partners Akademiji, nakon koje mu ponuđen stalni posao. Nakon završetka studija ekonomije priključuje se našem timu kao financijski analitičar.

 

Dodatno obrazovanje: 2019, "Chartered Financial Analyst" program koji dozvoljava korištenje CFA oznake. 

CR0_3371_edited_edited_edited.jpg
Karlo Filipović, CFA
Voditelj odjela analize
  • LinkedIn Basic Black

Želiš nam se pridružiti? Pošaljite svoju molbu i životopis na ir@n3capitalpartners.com

POVRATAK NA VRH