17.06.2020.

N3 Capital Partners glavni savjetnik RSG Kapitalu pri prodaji udjela u Degordianu, Bornfightu i Mediatoolkitu

N3 Capital Partners je djelovao kao glavni financijski savjetnik RSG Kapitalu pri prodaji udjela u Degordianu, Bornfightu i Mediatoolkitu društvu Softman d.o.o iza kojeg stoji iskusni poduzetnik i osnivač IN2, Ante Mandić.

 

Bilo nam je veliko zadovoljstvo pomoći jednima od najperspektivnijih i najbrže rastućih kompanija u Hrvatskoj da pronađu novog, strateškog investitora koji će svojim iskustvom i znanjem pomoći u daljnjem razvoju Degordiana, Bornfighta i Mediatoolkita. 

3.2.2017

Prinos portfelja u 2016. godini iznosio je 8,4% neto do troškova i naknada.

Poštovani Partneri, 

 

u prvoj godini poslovanja, N3 Capital Partners je u našem oglednom TR (eng. total return) portfelju, kojeg administrira Baader Banka, za svoje partnere ostvario eurski prinos neto od naknada i troškova u iznosu od 8,4%.

Srpanj 20, 2015

N3 Capital Partners glavni savjetnik Zagrebačkoja burzi pri preuzimanju Ljubljanske burze!

S velikim zadovoljstvom možemo objaviti kako je društvo N3 Capital Partners djelovalo kao Ekskluzivni savjetnik Zagrebačkoj burzi u njihovom prvom regionalnom preuzimanju.

 

Naš tim je za Zagrebačku burzu koordinirao financijsko, pravno i porezno snimanje Ljubljanske burze, izradio analizu tvrtke i tržišta burzi u regiji, sve kako bi mogao dati odgovarajuće preporuke vezane uz strukturu, cijenu i uvjete transakcije. Zagrebačka burza dodatno je angažirala naše stručnjake kako bi zajedno osmislili strukturu i način financiranja njihove prve regionalne akvizicije.  

 

Raditi na tako zahtjevnom i kompleksnom projektu, potvrda je stručnosti i znanja koje naš tim unosi u svaku transakciju. 

Please reload